Ge dig själv en extra push - Anlita en Personlig Tränare idag!

 Vi har två Personliga Tränare(PT) hos oss:

Du behöver inte vara medlem hos oss för att anlita en PT, men får naturligtvis bättre pris om du är det.
 

I samråd med din PT får du ditt träningsprogram skräddarsytt utefter dina mål.

Alla når snabbare resultat när de är jobbar med en PT - våga testa du med!

Ann Åslund

Ann jobbar som coach/personlig tränare och då i huvudsak med kunder som önskar en PT som kommer hem till dem, men vill du hellre anlita henne i gymmet går det fint!

För tillfället tränar och satsar Ann för att tävla i fitness och du kan se henne i gymmet nästan varje dag(heja Ann - detta fixar du lätt!)

Tveka inte, kontakta Ann idag så kan hon berätta mera.

 

Ann är hästtjej i grunden och har jobbat med hästar i nästan hela livet, så är du också hästtjej och vill ha träningtips så vet hon vad du behöver. Klättring, styrketräning, löpning och cykling i terräng...och sist men inte minst; Ann är vegan och kan ge dig tips om hur du lägger upp mat och träning på en vegandiet.

Maria Eriksson

Ägare av PULS Torsby.

Jobbat på heltid inom träningsbranschen som instruktör sedan 2003. Jag är utbildad Personlig Tränare på Norges Idrettshøyskole år 2006 där jag även utbildat mig till Gruppträningsinstruktör, Seniorinstruktör och Kostrådgivare. Är utbildad Spinninginstruktör och även Les Mills BODY COMBAT och BODY JAM instruktör.

 

Jag har kontinuerligt utbildat mig och har "hands-on"  tränat alla sorters människor de senaste 13 åren och jag känner mig säker på att jag kan hjälpa dig också!

Mitt träningsintresse har alltid funnits men fick en riktig kickstart när jag var tvungen att rehabilitera ett knä efter två operationer och det tog mig två år att fixa det. Jag vet att alla kan komma tillbaka efter skador man ådragit sig - BARA MAN ÄR VILLIG ATT GÖRA JOBBET!

 

Mina specialområden är styrketräning, fitness(Body Building etc), kroppssammansättnings förändring (viktminskning), rehabilitering(rörlighetsträning/funktionell träning).

Tag kontakt idag!

Jag har bara kapacitet att ta på mig ett fåtal kunder eftersom jag ensam driver centret, så var snabb vill du anlita mig :)